Divendres 21.12.2012 | 23:30 DJ Session

SIDECAR BAR: FRIDAY I’M IN LOVE

Indie

SIDECAR BAR: FRIDAY I’M IN LOVE

La foscor del pop il.lumina la fi del món.
Estem en un any ple de celebracions, el 30 aniversari del Sidecar, 6è brave coast amb mitja dotzena d’amor per la música..
Però tenim una mala notícia, és la fi del món. Doncs nosaltres ho celebrarem amb amor!!
 
És la música que sempre ha acompanyat als bravecoast djs i les seves sessions infinites..Dels Cure a Kraftwerk, passant per New Order, Grauzone, Joy Division, Radiohead, White Stripes, The Hacker, Depeche Mode, Sisters of mercy, Tiga, Moby ..
 
I una novetat, també tenim una tria de la millor indietronica ballable de casa! També les noves aportacions de Dj Ecléctico!
 
Evidentment hi tenen el seu lloc els darrers singles d’UK i EUA pel que fa a música alternativa; i també, reservats per el final, temes punyents i clàssics de Chemical brothers, Daft Punk o Justice. Dj’s, actuacions i moltes sorpreses que s’aniran destapant a la nit..
 
 
DJ ECLÉCTICO (indietronica/electropop) 
 
Un dels grans de la nit tarragonina! Personatge prolífic del camp de Tarragona; programador de concerts, crític musical, .. i dj! Ell ha punxat a moltes sales alternatives catalanes i estatals i és una novetat a la nostra celebració! S’apunta a la primera festa I’m in love per presentar-nos una tria de la millor música indie i electrònica, .. per fer-nos ballar i quelcom més!
 
 
TRANSGRESS DJ (foscor i electro-rock)
 
“Loops infinits, equalitzacions impossibles i remescles sinistres caracteritzen a un original Dj que et fa vibrar la fibra sensible i no deixa a ningú indiferent” Transgress s’ocuparà de punxar-nos temes de la foscor i l’electro; Temes com The Only One de The Cure seguits per els ritmes crus de The Hacker, en unes sessions on s’hi respira bogeria i que poden acabar en una orgia amb els Chemical Brothers i el seu mític Hey boy.. Hey girl..  Transgress és l’alter ego electrònic del músic Carles Ribot.
 
Us hi esperem!!