Divendres 15.07.2011 | 20:00 Concert

FESTA SO-TERRANI

Rock

Un año más, SOterrani celebra en Sidecar su 4º aniversario con las mejores bandas de sus salas de ensayo (www.soterrani.com).
Si queréis descubrir sus canciones en directo, no os perdáis este variado concierto que acoge a grupos que van del género pop-rock hasta el trash más visceral!

SF CREW + SWELLS MY HATRED + CAPERUCITA COJA + FOO + HAMELINSKA SF CREW SF Crew es un grupo compuesto por 6 MC’s del barrio de Sagrada Familia, los cuales se unieron hace ya alrededor de 3 años para formar un colectivo Hip Hop, mediante el cual se pretende expresarse realizando trabajos y grabaciones que han ido mejorando con el tiempo. La principal intención del grupo es disfrutar con la música que hace y pasar un buen rato, pero sobretodo se intenta ofrecer un Rap de calidad y temática variada, que expone ideas e inquietudes, tan sólo por placer y vocación. SWELLS MY HATRED Swells My Hatred inician, en Octubre de 2009, cuando Jordi (Batería) y Xavi (Guitarra), deciden finalizar su proyecto anterior y embarcarse en un nuevo estilo. Es justo en ese momento cuando Ramon (Bajista) se incorpora a la banda y pocas semanas después Galí (Cantante). En Agosto de 2010, Swells graban su primera maqueta en Soterrani con Paulo Murphy de Freitas. ¡Toda una experiencia para un grupo de constitución muy reciente! El mastering fue realizado por Roger Rodes Sendrós poco tiempo después. A finales de 2010 la dedicación del grupo consiste básicamente en la creación de temas nuevos y de los diseños de la maqueta. Finalmente los dibujos son realizados por Miguel García, tanto la portada de la maqueta como algún diseño mostrado en el myspace. Swells My Hatred inician su largo camino por recorrer…

 

CAPERUCITA COJA

Caperucita Coja se formó en Barcelona en el año 2008, su formación está compuesta por:

Carlos (voz y guitarra)
Xavi (guitarra y coros)
Manolo (bajo)
Kika (batería)

Los componentes de la banda tienen una amplia trayectoria musical. Los miembros de la banda beben de diferentes fuentes musicales tales como el Hard Rock, Blues, Rock n Roll, etc. Componen sus propios temas, han hecho algunas grabaciones y están preparando un nuevo trabajo de estudio.

FOO Nosaltres som FOO, una banda d’indie/rock creada a Lleida i actualment afincada a Barcelona. El nostre estil i influències deriven més aviat del rock britànic dels 90 de mans de bandes com The Smiths, Stone Roses, Suede, Heavy Stereo, i de part de l’indie actual, com Vampire Weekend, the Kooks, the Bishops, etc.
Durant aquest hivern hem gravat el que serà el nostre primer cd, als estudis “El Tostadero” de Barcelona i sota la producció de Marc Molas. Sortirà a la llum aproximadament al Juliol. Al Febrer vam quedar finalistes al concurs “Battle of bands” organitzat per Hard Rock Cafe, i al 2010 vam ser premiats al concurs Directe de Lleida.

 

HAMELINSKA
Hamelinska va néixer pels volts de fa ara ja
uns quants estius, quan alguns amics es van ajuntar en motiu d’un
concert al carrer Mozart per les festes de Gràcia… I des de llavors
cada any. Gràcia ha estat la nostra vila, la nostra gent, la raó de
ser… Hamelinska composa una música on hi combina diversos estils, des de l‘ska més inicial, fins a les últimes rumbes… Passant pel reggae, el funkie o el rock. Tan temes propis com versions. En aquests moments els seus components són vuit: Xavi guitarra i veu, Uri guitarra i veu, Pau acordió i veu, Nacho baix, Quim trompeta, Eloi saxo, Horry percussions, i Efrén bateria i veu.

Els darrers anys la seva seu d’assaig ha estat el Soterrani, i d’allà és
d’on ha sortit la seva primera maqueta. Hamelinska li agrada definir-se
com a rock de barri, música de festa major. No vol ni pot quedar-se al
marge d’uns ideals ni d’una manera d’entendre la vida i la societat,
però no pot renunciar a la idea bàsica de tocar perquè la gent s’ho
passi bé… En carrers o places, tan se val. Però sempre amb la seva
gent…

Perquè com diu la cançó, “la vila de Gràcia és l’única al món, on no hi
ha més carrers que places, perquè els carrers separen i les places
abracen, i la companyia no es paga amb calers…”