Dissabte 19.09.2009 | 21:00 Concert

MARCIANA + Samitier

Pop

MARCIANAn o vénen de Mart ni són de color verd; Marciana són de Barcelona i arriben amb un pop-rock ple de jocs de guitarra i harmonies vocals, cantat indistintament en català i castellà. Es presenten amb el seu primer treball, Ni genis ni MacGyvers, autoeditat i disponible (quasi) íntegrament al seu myspace . Dotze temes plens de vida, sincers, i de bon humor.

Amb les seves lletres, Marciana fotografien els petits detalls de cada dia, reflexionen sobre el pas del temps, l'amor i l'absurd en què es veuen abocades sovint les relacions humanes, conscients que a tot se li pot donar la volta. De vegades riuen, de vegades ploren, però sempre intenten veure el costat positiu de la vida. Formada a principis del 2006 sota el nom de She-dog, Marciana planteja un projecte musical sense limitacions, eclèctic i directe, amb influències de bona música dels anys 90, 80, 70 i 60, barrejant l'indie amb el folk, el rock amb el surf, i el pop amb la cançó d'autor.

+info:
www.myspace.com/lamarciana

SAMITIER va fundar-se a finals del 2008 amb l'objectiu de proposar una alternativa musical i fer-se així un lloc dins el panorama barceloní. El seu repertori és eclèctic i inesperat, movent-se des del rock més dur fins la candidesa de l’actitud més acuradament pop. El seu primer E.P., Porter davanter, ja es pot descarregar gratuïtament des de l’enllaç: www.myspace.com/samitierbcn .